Loppi Blogbag Gravid & Baby

Nu ska jag tycka till om Loppi Blogbag
 
nör man öppnade paketet varvet första man lade mörke till den illrosa kassen såklart - med fraser om hemmorojder och bajskatastrofer. Vilket sållat roade mig... Ska bli kul att se frugan gå på shoppingrunda med den! 
 
När vi sedan kommer till innehållet så kan man inte bli nog så glad för att man går vara med och prova "riktiga" produkter i fullsize!
Paketet bjöd på Natusan Wash, lotion, olja och zinksalva - och detta är egentligen allt man behöver till sin baby. Jag har inget negativt att säga om dessa prudukter, Natusan är ju en gammal babyfantast som jag vet att jag blev ompysslad av min mamma med bär jag var liten! 
Det enda jag reagerade på lite var att tvålen/wash inte var allergitestad? Åtminstone var den inte rekommenderad av astma och allergiförbundet - vilket jag gärna ser tillll riktogt små babys.
Men i övrigt bara tummen upp - Go Natusan! 
 
Philips Avent drick-mugg från 12 månader och uppåt var väldigt färglad, snygg & praktisk!
Tummen upp!
 
Philips Aveny flaska för nyfödda var en liten och nätt flaska (kanske till och med lite klumpig för pappahänder). Väldigt smidig för barnet  att hålla i dock och en bra sugdel.
Tummen upp för Philis Avents sugdelar speciellt uttformade  för alla åldrar!
 
Den "lilla bra och ha med sig" lådan från Folksam, är en väldigt smart och tacksam produkt för alla föräldrar... I den finns det lite av varje som kan tänkas behövas om olyckan skulle vara framme, vanliga plåster, plåster för skoskav och brännskador. Där var tillochmed en liten dos solkräm! 
Tummen upp för solkräm, för barn över 1år, ett måste på sommaren!
Timmen upp för ett bra initiativ från Folksam - alla föräldrar borde få en som en påminnelse om vad som är viktigt att tänka på (och ha med sig om olyckan skulle vara framme!)
 
Tack loppi event! 

RSS 2.0